Imi cer scuze,dar te contrazic,nu dateam numai hs...si stii foarte bine asta.In legatura cu cfg-ul,eu joc default,nu bag toate prostiile in cfg,pt ca daca ma deplasez la o sala de internet,sau la un prieten nu imi iau cfg-ul cu mine...Eu vreau sa demonstrez ca sunt nevinovat,nu pt ca mi-as dori foarte mult sa continui activitatea pe serverul vostru,tot respectul,dar asa cum am zis,sunt si eu admin pe un alt server,dar acum are niste defectiuni tehnice,deoarece este la inceput de drum si intre timp imi ocup si eu timpul pe alte servere.Acum imi pare rau ca nu mi-am facut singur demo sa il arat la toata lumea,dar nu se poate da timpul inapoi.Am ceva experienta de cs...si amxmod si s-a mai intamplat sa nu se faca toate pozele din vina unor pluginuri,sau mai stiu eu ce..Si inca ceva...cand mi-ai facut poze,era foarte clar ca vrei sa faci acest lucru,deoarece ai trecut specator si de obicei cand fac poze,asta fac si eu si...sa ziceam ca aveam cod,imi dateam seama de acest lucru si il scoteam,ieseau bine-mersi pozele,continuam jocul ! Din cate stiu,sunetul nu este considerat cod ! Daca gresesc ma puteti corecta !
Daca voi ma considerati ca fiind codat...va urez bafta/sanatate si tot ceea ce va doriti,alaturi de famiile voastre !